Pnr-kznky Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim dün hamile olduğumu ögrendim uygulamada beta hcg 3583 çıktı ultrasonda alttan görebildi kese yeni oluşuyor dedi uygulamada 5 haftalık gözüküyor ama deger daha düşük sizce normal mi bu dgerler
Cicilibicili Pnr-kznky beta değeri herkeste farklılık gösteriyor. Şuan 5 haftalık gözükmesi sat tarihinize göre hesaplandığı için o şekilde. ☺️
Birgul Pnr-kznky geç döllenmede olabilir canım bazen adet tarihinden geride olabiliyor benim 2 gün geriden geliyodu. 3-4 gün sonra tekrar git hcg de katlanması gerekir daha net görürsün inşallah 😇
lifeofmybaby Pnr-kznky normal gayet önemli olan 2 günde bir artması zaten bazen geç döllenme gibi bir durum olabiliyor
Burcuclk Pnr-kznky bende 5 haftalık hamileyim beta hcg 2744,0 çıktı doktor gel bakalım dedi çok şükür kese göründü
Cicilibicili Pnr-kznky 2 gün sonra sağlıklı bi artış gözlemleniyosa zaten daha vermene gerek yok canım. İçin rahat bi şekilde hamişliğin keyfini çıkarırsın ☺️
MiasMom Pnr-kznky değişiyor bence canım, ben 7 haftalığım değerim 36414 çıktı baya yüksekti ama bildiğim kadarıyla iki günde bile baya artanlar var inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏