ikizannesi2985 YenidenAnneOlmak senin baya zayıfmış listen. Benim baya zengin. Ara öğünlerimde etimek, galete peynir, fındık, ceviz, meyve süt falan var. Bana öyle bi liste yaptı ki ben acıkmıyorum ama şekerimi de yükseltmiyor
YenidenAnneOlmak ikizannesi2985 benim kahvaltı listesine ek olarak 5 zeytin veya 2 ceviz yazmış. Ama cevizi de yiyorum.
Bebbe YenidenAnneOlmak hamileligin ilk haftalari itibariyle cihazla takip yaparak ogrendim gebelik diyabetim oldugunu. Bu sayede gebelik boyunca saglikli beslenmiş oldum ve insuline gerek kalmadi ama en bastan beri insulin direnci icin ilac kullandim doktor doguma kadar biraktirmadi. Cogunlukla diyeti bozmadim ama arada ufak kacamaklarim oldu onda da kucuk porsiyon ve ana yemekten 2 saat sonra ara ogun olarak tukettim. 1. Saat tokluk sekerini hep 140 altinda tuttum. Zamanla surekli olcum yaparak nelerin yukselttigini ogrenip onlari tuketmiyorsunuz. Kepekli makarna ve tam bugday lavaşa sebzeli pizza yaparak hamur işi ihtiyacimi giderdim. Bunlar sekerimi 140 uzeribe cikarmadi. Herkeste ayni olmaz tabi. Moral boznayin bu sayede fazla kilo almadan saglikli bir hamilelik gecirebilirsiniz iyi tarafindan bakin
Cumcum Hayatuysal34 çok geçmiş olsun. Ben de 4*1 evde ölçüyorum . Ama bir ölçüm değerim 140-160 arasında çıkıyor tokluk. Doktor takip diyor. SiZin evde ki ölçümlerinizin hepsi mi yüksekti, kaç çıkıyordu acaba?
ikizannesi2985 YenidenAnneOlmak kahvaltıda bende de 5-6 zeytin ve ceviz fındık var. Kuruyemişler şekeri düşünüyormuş. Bi de süt te düşürüyor bilgin olsun. Ben kahvaltıda süt içerek tokluk şekerimi dengeliyorum