minik0507 kubra2608 valla canim inan normal yiyorum cok meuveyle arasi olan biri degilim. Hele sutten nefret ediyorum kokusuna dahi tahammulum yok arada kakaolu sut iciyorum icebilirsem. Ozellikle yaptigim birsey yok yani 😊 yapidanda kaynaklaniyor olabilir
minik0507 kubra2608 aynen canim . Birde detayli ultrasonda doktor ayriyetten beslenme damarlarina felanda bakmisti hepsi gayet duzgun saglikli demisti onlarinda etkisi muhakkak vardir
Kesici kubra2608 ne zayıfı Allah aşkına gayet iyi, 32 +3 te 1670 idi bebeğim alt sınor 32 hafta da 1600. Seninki bir hafta önceden kaç gr. Maaşallahı var bebeğinin
kubra2608 Kesici öyle mi diyorsun canım.Zayıf gibi gelmişti de burda annelerin yazdığını okuyunca rahatladım 😅
kubra2608 minik0507 doğru canım onda sıkıntı olmayınca zaten bebek iyi besleniyor.Bende detaylıya girdim ama baktı mı bilmiyorum 😅
Kesici Mcz-01 doktorum bir daha bir ay sonra 36 hafta da gel dediği için bir daha gitmedim. Bende meraktayım. Kiloyu bende takıyorum elimde değil ama yapacak bir şey yok canı içinde olsun yeterki
Ezgikcl Bir 30+4 te 2077 g benimki de iri diyordu doktoru şekeri karbonhidratı kes dedi ama tam gaz devam ediyorum maalesef
Mcz-01 Kesici umarım besleniyorlardır😌 bende takmaym diyorum ama ynede elimde değil maalesef sağlıcakla doğsunlar inşallah🙏🏻🙏🏻
minik0507 kubra2608 anladim canim bana doktorum kendi soylemisti o sirada herseyine bakmisti cok memnun kalmistim
Mihre kubra2608 2 hafta önden gidiyo ama bana zayıf geldi blah blahh.. vallahi komik ve hiç samimi değilsiniz.🙇🏻♀️