Hilal3434 Egeninannesi56 doktor dan doktora değişir benim gittiğim doktor 8bindi indirim yapıldı 5e Doğum yapıcam inşAllah
Deryakkaya Hilal3434 bende acibademe gidiyorum fatma hanıma ozel sağlık sigortam var 7 bin dediler indirim nasıl oluyor acaba?
Ballicut Egeninannesi56 5800 doğum memorialde .ülkü hanım özgün bey Cemal bey üçünde harika doktorlar
Hilal3434 300muayene 5800 de Doğum dediler özgün beyi sormuştım ben çok iyi net ediyorlar gitmedim ama çok ilgili bilgiliymiş
Mervestg Hilal3434 ben de ilk doğumumu Mustafa taş ta gerçekleştirdim .İyi bir doktor bu kadar indirim yapmasına ben de şaşırdım şu an .Ben de özge Hanıma geçeceğim
Visne_Cicegi Hilal3434 canım bana boyle bir indirimden bahsetmediler ozellikle doktorla mi gorustunuz acaba
minikbebeklerim 7000₺-9500₺-1200₺ Dediler fiyat için. Yalnızca sağlık personeli ya da personel yakını olursa %10 indirim yapılıyormuş. Ayrıca epidural anestezi olursa normalde 1250 sezaryende 1000₺ ek ücreti varmış. Doğumdan önce covid testi yapılıyor mu acaba