Xxz Ozdenkekec bende öyle yapıyorum.normalde iki.icmem.lazim.ama.sadece gece içiyorum.galiba orda hata ediyoruz . Ben yarın tekrar sabah akşam.olarak basliycam.
Ozdenkekec Xxz bende sabahları içiyordum canım aç karna diyor ya sonra bütün gün hiç aç olmuyorum gece yatasıya bişeyler yiyorum o yüzden içmiyordum bide afedersin kabızlık yaptığı için 1 tane içiyordum ama bu hafta 2 içeyim bide öyle bakayım
Fatos2304 Ozdenkekec bebeğe kilo için kaşar peynir muz süt bunlsrı bol yiyin çok iyi kilo aldırıyor bende 35+3
Ozdenkekec Fatos2304 yemeye çalışıyorum canım 300 gram almış bir hafta da dikkat etmeye başlamışsın dedi dr demek ki yaradı gerçekten
Fatos2304 Ozdenkekec ye canım her gün bir bardak süt muz mutlaka ye kaşar peynir de sabahları güzel ye gerçekten faydasını görürsün
Ozdenkekec Ecee00 buraya yazar mısın yarın canım merak ettim bende☺️ Dikkat ediyormusun yemene içmene sende
Momtobe54 Ozdenkekec bence hiç takılmayın ben 34.haftamda gittiğimde 2300dü doktorum kilosuna sakın takılmayın bizim için zamanında ve sağlıklı doğması önemli olan dedi zamanında doğsun isterse 2 kilo doğsun dedi biraz da genetik böyle meseleler dedi ki ben tam günümde 2 kilo doğmuşum gayette sağlıklıymışım 🤷🏻♀️