Ceylannn Arkadaşlar bulantı kusma halsizlik olunca genellikle cinsiyet kız oluyor değil mi? Bulantısı kusması olupta erkek bebek bekleyen var mı?
Nida_Y Ceylannn merhaba. Hamilelik belirtileri arasında cinsiyetin hiç bir alakası yoktur. Zaten iki seçenek var ya kız ya erkek ve gebelikte de iki seçenek var bulantı olması veya olmaması. Doktorunuza sorsanız açıklardı. Bilimsel olarak asla böyle bir şey mümkün değil sadece koca karı hurafeleri bunlar 🥰
Gzmmmmmm Ceylannn Bende merak Ediyorum Benim Hiç Bulantı Kusma Olmadı Dediğiniz Gibi duydum Bende Bakalım Daha öğrenemedik cinsiyetimizi ☺️
Ceylannn Nida_Y teşekkür ederim çok haklısınız çok aydınlattınız🙏🌼 Bilimsel olarak aşırı bir bilgiye sahibim fakat bir de bu pencereden bakmak istedim Annelik delilik 😊🤗
sue92 Cinsiyetin böyle şeylerle hiç alakası yok👍🏻 Tamamen sizin hormonlarınızla, vücudunuzla alakalı yaşadıklarınız. Ben de bir kere bile kusmadım ama bebeğim kız🌸
EsraM Ceylannn alakası yok, bunların hiç birini yaşamadım kızım oldu, 2. Hamileliğim şu an ve hepsini yaşadım oğlum olacak inşAllah