Ferzininannesi Kızlar kanım düşük, kan ilacı almak istemiyorum doğal yollarla yükseltmek için önerileriniz var mı? Sizler neler yapıyosunuz?
irva Ferzininannesi Her sabah aç karnına 2 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezini çay bardağına koyup içine bir de yarım limon sıkıp suyla karıştırıp içiyorum.İyi geliyor.😊👍
anneadayi33 Ferzininannesi damardan serum gibi alınan kan ilacı var ve anında etkili oluyor tavsiye ederim kaç çıkıyor kanın
-rabiamahmut2021 Ferzininannesi canım her sabah pekmezlı su yap bır bardak kan degerın yukselecektır😊🤲🏻
Med Ferzininannesi bende pekmezler üzümler yedim ama fayda etmedi. Kan ilacı kullanıyorum sabah akşam. Kan serumu aldım geçen hafta da. O derece kansızmışım 🤦♀️
Ferzininannesi irva yüzüm istemsizce buruştu 🤭😄 pekmez yemeyi denedim midemi bulandırdı ama limonla hiç denemedim bi de öyle denerim
Ferzininannesi anneadayi33 7-8 onu da biliyorum ama besin takviyesiyle yükseltmek istiyorum ne kadar doğal o kadsr iyi bence 🙄
Ferzininannesi Med En azından ilk etapta denemek istiyorum besinlerle artırmayı, ilacın kollarına hemen bırakmak istemiyorum kendimi 🙄 doğuma da daha var acil bi durum da söz konusu değil çok şükür 🙏😊
Med Ferzininannesi inşallah yükselir doğuma kadar. Benim bi türlü yükselmiyordu sinir oluyordum 😁 35 oldum mecburi aldık damardan 🤦♀️
Sevdiss_17 Ferzininannesi kuzum benimde 8 di doktor serum takabiliriz dedi bende ilac fazla sevmem ama inan bana ilaci duzenli iciyorum ve kendime geldim gozum acildi yorgunlugum kalkti tabi ben ekstra portakal suyuna pekmez koyup iciyorum bol bol yesil mercimek yiyorum haslayip haftada 2 veya 3 kere hasliyorum yiyorum karadut suyu almis esim bide onuda icicem ama kan ilacini almadan once birden bire nefesim hizlanir ellerim kollarim bosalir ve surekli yorgun olurdum evimle kizimla asla ilgilenemiyodum sabah iciyorum ondan sonra takviyelerle kendime geldim
Gulce1308 Sevdiss_17 yaa işte bende bu aralar böyleyim inşallah ilaçlar iyi gelir yoksa doktor kan takviyesi yapmak zorunda kalicaz dedi 😐
Ferzininannesi Sevdiss_17 bunları ben de bi deneyim, baya halsizlik var ben de aynı şekilde hiç bişeyle ilgilenemiyorum, 2 yaşında kızım var sürejki oyun istiyor vakit geçiremiyorum. İnşallah bunlar işe yarar ilaca gerek kalmadan yükseltirim kan değerini
Ferzininannesi Med ilk hamilelikte tecrübesizlikle hiç anlamadan ben de aldım serumla kan ilacı, şimdi geç kalmadan yükselteyim diyorum ilaç almıyım hiç bi şekilde. Tavsiyeler inşallah etki eder bana 🤲😊
Sevdiss_17 Gulce1308 kuzum ilacini ic bende esimd eilac sevmeyiz ama normal dogumda yada sezeryanda sikinti olur diye ickeye basladim basladgim gibi etki etti gerek kalmadi seruma
Minikfilinannesi Pekmezin içindeki madde limonla aktive oluyor. Bu yüzden limonla tüketmek gerekiyor. Ben pekmez tüketmiyorum çok şekerli olduğu için ama her gün mutlaka 100-120 gram kırmızı et yiyorum.
Burcin-98 Ferzininannesi kara üzüm canım bol bol ye kurusu veya tazesi harika kan yapıyor bulabilirsen karadut özü birde çok faydası olucağındn eminim🙏🏻
deniiizz Ferzininannesi hamile olmasanız doğal yollarla yükseltin derdim ama gebelikte kan seviyesi önemli bide 7-8 çok düşük yani kan ilacı kullanmanız gerekli gibi…
Ferzininannesi deniiizz evet biliyorum ama ilk etapta denemek istiyorum bi süre en azından, son dakikaya bırakmam zaten baktım işe yaramıyor ilaç almaya başlarım ☹️