Gd1992 Kızlar sizce bu set nasl bebegıme oda yapmıcam ıcıne bişiyler koymak icin sızce nasıl ama sanki bırz pahalı gibi fıyatı ama hosumada gıdıyor ?
Nida_Y Gd1992 sorduğunuz için söylüyorum benim asla tarzım değil yeni gelin sepeti gibi. Ama siz beğendiyseniz güzel günlerde kullanın 🥰🙏🏻 O kurdele olmasa belki daha tarz olabilir 👌🏻
Merveacar97 Gd1992 fiyat pahalı geldi bana ama benim fikrim cok kalabalık oluyo boyle Bı zaman sonra sıkılıyorsun boyle heryer sepet gibi oluyor içindekiler tozlanıyor
Aloneanqel Gd1992 bana çok pahalı geldi. İpi alıp internetten videosuna bakarak siz de yapabilirsiniz. Hem manevi değeri olur hem de daha az maliyete mal olur 😊 mesela ben beğendiğim birşey olursa yapılabilecek birşeyse bu set gibi kendim yapıyorum evde 🤗
Gd1992 Bı sete 200 tl dedi cnm degısıyor kac tane alırsan ona gore fıyat cıkıyor . Alttan ilk 3 tanesi 170 tl dedi
Busraveminisi1 Gd1992 güzelmiş ama fiyatı da çokmuş daha uyguna kendin ham düz renk sepet alıp önüne kurdele ve ayıcık yapıştırabilirsin canım yarı yarıya mal edersin