Boncukk-5 Benim eksiklerim gitmediği için bebişin de çantasını hazırlayamıyorum 🤷♀️ Şu dakikada gelse çocuk hiçbirşey yok çantada Benle aynı durumda olanlar varmı
Epifenomen Boncukk-5 35+3ten aynı durumda olan ben, bir de erken doğum riskimiz var neye güveniyorsam 😄
Zeynepekr Boncukk-5 35. haftamızdayız aklandı paklandı ütülendi her şey ama çantamız hazır değil bizimde 🤷♀️
Cates18 Boncukk-5 ben hazırlamamıştım bi anda doğuma girmek zorunda kaldım tam 37 de😂 Donum bile yoktu yanımda ama hemen getirdiler sağsan soldan toparlayıp😂😂😂😂
Boncukk-5 Aysesen80 ay valla kaldık böyle yaa 😂 bebişlerimiz şimdi gelmeye kalksa bilemiycem ne olacak dolaptan kafama göre atar çıkarım heralde
Aysesen80 Boncukk-5 gecen rüyamda suyum geliyordu eşime söylüyorum kalk kalk daha canta hazır değil şunları koy şunları al diye bağırıyordum😂😂 o telaşla uyandım direk suyum mu geldi yoksa diye baktım yok gelmemiş😂😂
Boncukk-5 Aysesen80 aynen kuzum bende leke görüyordum korkuyordum son zamanlar bu psikolojiye giriyoruz demekki 😂
merve5051 Zeynepekr bende 34 haftalığım bugün bende öyle bi rüya gördüm çanta benimde hiç hazır değil 😂😂
Zeynepsefa Boncukk-5 Kızlar aldığım anne bebek çantası kokuyor yıkadım havalandırdım kolanya sıktım falan çıkmadı bebeğin kıyafetlerine siner koku diye hâlâ koymadım bende 33+5 teyim bende sizce ne yapmalıyım
Oykununannesi55 Zeynepsefa canım buzdolabı poşetins ayrı ayrı köy hem yanında kalan refakatçi için de kolaylık olur hemde sadece gerekli eşyalar el sürülmüş o olur koku için bilgim yok 🙄🙄
burcin_ozkanslma Zeynepsefa Canım demekki kumaşında var o koku kolay kolay çıkmayabilir ürünü iyi malzemeden yapmamışlar demekki,istersen ters çevir kovaya deterjanlı yumuşatıcılı su yap beklet sonra tekrar yıkayıp bi dene bakalım inşallah geçer 😌😌
sinemkumandanveren Boncukk-5 35 haftaligim bende daha yeni hazırladım yıkadım utuledim koydum ne olur olmaz hazır olsun 👍
Zeynepsefa Boncukk-5 teşekkür ederim bi de bunu deneyeyim bakalım ne yaptıysam olmadı nane fesleğen falan koydum içine ama o da olmadı..
Esraaelisa1 Hayır bende 35 hafta da hazırladım valize koydum bırde bebek bakım çantasında bişeyler koydum eşimde otele mi gidiyorsun valizle diyor 😂
burcin_ozkanslma Boncukk-5 Aynı şekilde bende öyleyim 😊😊 Yarın 37 oluyorum bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim 😊😊 bi taraftan ev temizliği bitecek bu hafta ve çantamı hazırlayacağım,Pazartesi kontrolüm var inşallah birşey olmaz 🙏🏻🙏🏻
Zeynepsefa Senakrkmz burcin_ozkanslma teşekkürler arkadaşlar şimdi devamlı kullanacağım için bişeyin içine koyamam tavsiyelerinizi deneyeceğim sağolun ..