Mozi1605 Selam güzel anaalar🥰 size sorum olucak çatlak için ne kullandınız benim ilk hamileliğim oldugu için bilgim yok 10 haftalık oldum başlayayım diyorum ama aktardan karışım mı yaptırsam özel jel veya krem mi alsam bilemedim ne önerirsiniz 😍🤗
justwaiting Mozi1605 kakao yağı ve lierac çatlak kremi krem çok etkili 🌼 düzenli kullanmak ve bol su icmekte gerek
Merve59630 Mozi1605 gebeliğim boyunca bir şey kullanmadım . Ve hiç çatlamadım. Ama doğumdan sonra karnım berbat bir durumda çatladı ve karardı nedense
Mubis Mozi1605 mustela çatlak kremi kullanıyorum doktorum önerdi 37. Haftada yim ve hiç çatlak yok 😊yine de bünyeyle de ilgisi var tabi
Unlukacar Mozi1605 yok canım şuan için çok şükür olmadı ama bence biraz vücut ile alakalı çatlatacağı var ise çatlıyor burada yorum çok okudum şunu kullandım bunu kullandım ama çatladı diye inşallah çatlamayız 🙏🏼
Rukiyezencirli Ben her gece bebek yağı kullanıyorum 35. Haftadayım daha hiç çatlağım oluşmadı inşallah oluşmaz da ☺️
justwaiting Mozi1605 internette de var bazı aktarlarda da bulabilirsin hem çok güzel nemlendiriyo hemde mis gibi kokuyosun
setenay-92 Mozi1605 ben dogurdum canım krem alma sakın 6 tane organik Hindistan cevizi yağı bitirdim çokta zayıftım karnım çok çıktı ama 1 tane çatlak yok son aylara doğru sabah öğle akşam kurudukca sürüyordum sürekli
Cheerfulmom Mozi1605 yağlar kıllanma yapıyor. Hele zeytinyağı badem yağı gibi şeyleri kaşlarımıza saçlarımıza sürüyoruz güçlensin saç kıl çıksın diye göbeğe sürmek nekadar mantıklı bilemedim. Jel formunda olanları tercih et benim doktorum bana jel olanları önerdi diğerleri kıllandırıyor demişti. Lierac tavsiye ederim 33.haftadayım hiç çatlağım olmadı 👍🏻
Adeviye Ben de mustela çatlak kremi ve yağını kullandım karnımda yok ama ihmal ettiğim bacak aramda diz kapağımın arkasında var ama vücutla ilgili biraz da benim önceden de vardı bacaklarımda vücudum kuru ve hassas böyle olan ciltler daha çok çatlıyormuş
Efsn-28 Kantaron yağının faydalı olduğunu duydum bende 10 haftaligim. herhangi bisi kullanma icin Erken olduğunu düşünmüştüm ama baslanmali sanirim