Enfal A_C_04 güle güle kullan canım ben suanlik reflu yatağı aldım bide alırsam mama sandalyesi ve buhar makinesi alicam daha cinsiyeti belli olmadığı için alamadım ☺
turansmom1 A_C_04 güle güle kullan renklerine bayıldım. Benim ağrım çok var diye sabah gidemedim inşallah şu top aydinlatmalardan bulabilirim☹ birde nevresim varmiş canım sen bakabildinmi ona var mıydi
peri_ma8 A_C_04 cannm bende yeni anne olacagm bilgim yok ama reflu yatagi cok kucuk geldi ondan tekrar biraktm. Normalmi bu boyut 😇
Tgncr05 A_C_04 en ön sıradaydım ben canım büyük bi ihtimalle vardı ama unuttum arkadaş yazınca aklıma geldi🤦♀️🤦♀️😂
turansmom1 A_C_04 bizim burdada çok satılmiyor ama bakalim aksam eşimi beklemem lazım sanırim bu ağriyla inemem, insallah bulabilirim. Kumaşı falan mı iyi degildi acaba?
A_C_04 turansmom1 kaç haftalıksın cnm bnmde ağrım vardı eşim askerde o yüzden kendim gitmek zorunda kaldım 😐inşallah sen bulursun istediğini 🤗
turansmom1 A_C_04 36+4 canım yalancı sancılarım sık vuruyor bu ara, 1 kilodan fazla taşımakta yasak diye gidemedim vallaha. Bulamazsam da yapacak birsey yok birdahakine artık, senide Allah kavuştursun inşallah❤