Edizinannesii Ahsentas ben lansinoh aldım biberinde einzige çok para vermek istemedim sonuçta 6 ayda 1 değişiyor mamajo aldım biberini da çok araştırdım yorumları çok güzeldi
deniiizz Ahsentas emzik olarak bibs ve philips avent biberon da philips avent,dr browns,mimijumi iyi markalar..
ae3535 deniiizz bibs i bende duymustum ama cinsiyetimiz belli degil:/ belli olunca almak istiyorum ilk alisveris olarak, butun renkleri guzel ama erkekse ve kizsa farkli renk secebilirim:)
deniiizz ae3535 bende cinsiyetini öğrenir öğrenmez almıştım oğlum olacak nasipse petrol rengi aldım ☺️ inşallah tutar da devamını da alırım
ae3535 deniiizz evet petrol rengi cok guzel🥰 kacinci haftada belli oldu cinsiyetiniz bakalim bizim ne olcak cok merak ediyorum
balyanakoglum Ahsentas her ikisini de avent aldım. Biberon şimdilik 125 ml küçük olanı aldım doğumdan sonra ihtiyaç olursa alırım diye
deniiizz ae3535 12. haftada belli oldu öncesinde de tahmin ediyorduk doktorumuz ipucu vermişti şaşırmadık o yüzden 😊
ae3535 deniiizz anladim pazartesi ikili testimiz var 11. Haftamiz, bakalim belli olacak mi:) nasil tahmin ediyordunuz
ae3535 deniiizz hmm doktor ipucu vermis simdi fark etrim:) bizde hic ipucu yok ultrason fotosundan baska:)
daisybebek Ahsentas philips avent emzik ve biberon da en iyisi diye aldım herkes çok memnun daha kullanmadık tabi ☺️