Mimartezeanne Selam kızlar, hamile taytı öneriniz var mı dışarda giyim için kullandığınız memnun kaldığınız ?
ikizminikler Mimartezeanne 30 liraya lcwdan aldım şuanda üstümde öyle rahat ki babannem bile gördü bundan bende istiyorum diyo 😂 göbeğimi sardığı için
Beyzabyk Suwenden almıştım birde hamile kıyafeti satan bir mağazadan görsin markalı aşmıştım trendyoldada satılıyor hatta
Hope8 Mimartezeanne ben bundan aldım M bedenini şuan 34. Haftadayım hala çok rahatlıkla kullanıyorum kumaşı çok güzel iç göstermiyo S beden bile rahat olurmuş bol geldi 74 kiloyum https://ty.gl/otpocie
Mehtapakgl Mimartezeanne defactodan aldım 2 tane gerçekten çok rahat ya. Gebelik boyunca beni idea ettirecek valla.
Beyzabyk Mimartezeanne ben memnunum rahat sıkmıyor 62 kilo oldum hala m bedenini rahatlıkla giyebiliyorum renkte falan atma yapmıyor
Esraa16 Mimartezeanne e bebek internet sitesinden aldım aşırı güzel hemde 25 tl çok uygun iç göstermiyor göğüs altına kadar sarıyor
Zuvalll Mimartezeanne ben 9 ayımı tayt ile geçirdim beli düğmeli ayarlanandan al ona dikkat et sadece
Mimartezeanne Zuvalll açıkcası bende öyle geçirmek istiyorum ondan uzun süreli kullanım bişeu almak istiyorum