Meleka Kızlar ben 2de gittim tükenmiştir çoktan diye şansıma çoğu duruyordu ben GOP bime gittim LED ışık toplari bebek yastığı anne bebek çantası ikili biberon ve emzik ve ana kucağı aldım kızımın kismetine resmen bizi bekliyomus çok mutlu oldum 💞
askvehuzurum ikizminikler emzikleri göğüs uçlu olandan değildi bende almadm bebekler onu daha iyi tutuyor.
ikizminikler askvehuzurum uçlar değişmiyormu acaba bilgin varmı ? Ayrı uç satıldığını gçrmüştüm bi kaç yerde
askvehuzurum ikizminikler yani bildiğim kadar değişmiyor şimdi bimdekiler altan düz oöduğu için bebeklerin tutması zor oluyor ama diğerleri kiraz uçlu oldupu için hemen tutuyorlar eczaneden çok bişey tutmaz yada bim fişiniz varsa iade edebilirsiniz
Mkblgrlyn Nnadye mama önlüğü,küvet,müslin bezi 2 tane,kundak havlusu 2 tane, biberon,emzik,canta,reflü yatagi,2 tane patik,2 li zıbın ve 2 tane 5 li hastane cikisi
busbus35 mucizemucize17 sen şanslısın hepsinden bulmuşsun o anne yani yatakdan benim de oldu çok beğendim kaynanam almış sağolsun çok hoşuma gitti