Aslina denizali_ tamam inş çok teşekkür ederim.. ☺️ Şey birşey daha sorsam ☺️ İlişki yasağı var mıdır hamilelikte zararı olur mu?
denizali_ Aslina tabiki yasak var doktor bana yasakladı bak dikkat et bu dönem çok hassas 3 aydan sonra ne istersen yaparsın 🤣🤣doktor tabiki sana dicek
Tugceasl Aslina kan görmediğin sürece sorun yok içini ferah tut öncelikle bebek rahme yerleşmeye çalıştığı için kaslar geriliyor 16 haftalık gebeyim hala şiddetli ağrılarım var çok normal yanı 😘
Aslina Tugceasl kanamam yok çok şükür ☺️ ağrılarım da biraz hafifledi gibi.. ara sıra bıçak gibi saplanıyor sadece
Aslina denizali_ bende öyle olur siye düşündüm de yine de bi sorayım demiştim. Doktora gidince soracaktım sana sordum iyi oldu ☺️
denizali_ Aslina aynen şekerim her ihtimale karşı girilmemeli inan bana doktor önerse de ben girmem ta ki 3 ayım dolana kadar ne olur ne olmaz . Gurbet eldeyiz yanımızda kimsecikler yok iyi bakmamız lazım kendimize
Aslina denizali_ psikolojik olarakta insan çekiniyor zaten ☺️Yurtdışında mısınız yoksa aileler farklı şehirde mi
Aslina denizali_ kanamam oldu bugün☹️ Acilen gittim Doktora. Düşük tehlikesi dedi. Kese ve yola kesesi göründü ama bebeği göremedi. ☹️
Zuleyhaisik Aslina Kadın doğum doktoru araştırıp başka iyi bir doktora daha gitseydin belki başka bir göz daha iyi olabilir
denizali_ Aslina yaa gerçekten mi 🥺🥺nasip ne diyeyim ki ben ilk hamile olduğum da dusuk yapmıştım KESK’e iyi bi doktora KESK’e erken teşhis için daha fazla uğraşsaydım en azından iyi ilaçlarla kurtarabilirsiniz ama nasip olmadı sende üzülme ilk gebeliğin mi
denizali_ Aslina evet özel imkanın varsa yarın sabah esinle gt olurmu hiç korkma insallah geç döllenmedir geç gösteriyordur sıkma canını bize de haber ver
Zuleyhaisik Aslina Bende 5+3 de gittim bir doktor kese görünmüyor dedi 5+ 6 da özel hastanede doktor gösterdi keseyi Bende sağlık çalışanıyım ama maalesef bazı sağlıkçılar kalp kırıyor takılma sen tadını çıkar hamile oluşunun aklına kötü şeylerde getirme
Zafsim0801 Aslina hiç korkma aynı benımde senin gibiydiiii hatttta dayandım 7haftalıkken gittim doktora alttan bakmasin muayene diye şükür bir sorun yok o agrıların gidicek merak etme suanda yapcak biseyin yok bolca dinlen korkma @
Zafsim0801 Aslina 7+2 de keseme bakmaya gitttik 6.cı haftaya kadar alttan bakıyorlar ben ordan baktırmamak icin beklemıstım zor bir süreç
Aslina Zafsim0801 denizali_ özele gittim ilaç tedavisine başlayalım dedi. 1 haftada rapor verdi istirahat etmen gerek dedi. Haftaya bir daha bakacakmış.. kalp atışını duyana kadar dinlen dedi. Şimdi kan uyuşmazlığı için iğne yaptırmak için bekliyorum. Kanamam şu an yok inş bir daha olmaz ☹️☹️
Zafsim0801 Aslina insallllah olmasında kanaman üzülme Rabbıme dua edelim korkma Progrstaaan kullandım benden lekemen yüzünden şükür yık suanda bu ay bırakıcaaaaam bende Allahım yardımci olur