CupCake maggie bende yeni kullanmaya başladım 3 gündür . Şuan ismini hatırlayamadım. Kramplarım olmaya başlamıştı birde kasık ağrım , o yüzden verdi doktorum .
Busraveminisi1 maggie magnorm suda eritilenden kullanıyorum canım çok şükür kasılmalarım vardı erken kesti onu
RabiaKURU maggie magnorm kullanıyorum sabah akşam ve öyle güzel uyuyorumki geceleri sadece tuvalet ihtiyacım için uyanıyorum 😁
maggie Magnorm hiç duymamıltım bir bakayım. Ben de magnimore kullanıyordum günde 2 olmasına rağmen gece uyurken sağ bacağıma kramp giriyor acıyla uyanıyoum RabiaKURU mlsmrtgl Busraveminisi1
Sedaimm RabiaKURU kaç gündür ben de diyorum ki ne güzel uyuyup uyanıyorum acaba bu ilaç mi etkili oldu ki😀 şuan çok mutlunoldum 😀😀😀
Busraveminisi1 maggie doktorunuza danışın değiştirecektir dozajına göre size uygun şekilde acil şifalar 🥰🙏🏻
RabiaKURU maggie canım kramp benimde çok oluyordu özellikle geceleri uyurken ama magnorm kullandım kullanalı hiç kramp olmuyor tavsiye ederim kesinlikle 🤗
RabiaKURU Sedaimm ilacın etkisi canım ☺️ Hem ağrılarıda azaltıyor halsizliğini felan alıyor insanın ☺️ Bende ilaçtanmı böyle güzel uyuyorum acaba diyordum bi gün yutmadım gerçekten o gece düzgün uyuyamadım 😁
Adeviye Magnorm kullanıyordum hamileliğimin başında çok kötü kramplarla uyanıyordum hatta kramp giren yer 3 4 gün acıyordu faydası oldu ama bıraktım tadından hoşlanmadım şükür şimdi iyiyim ama
yasemin333 Doktorum magvital yazmış suda eritilenlerden tadı hem çok ekşi hem çok tatlı zaten bulantılarım var içemiyorum yudum yudum içmeye çalışıyorum daha çok bulanıyor midem.Var mı bu ilacı kullanan? içemeyecek gibiyim değiştirteceğim diğer kontrolümde