Tuuanammm -42kzl benim onlara pek ıhtıyacm yoktu canım 20 aylık oglum var zaten onun malzemelerini kullancam.☺️
-42kzl Tuuanammm yaa ne güzel maşAllah Allah bağışlasın benim ilk olacak Allahın izniyle ondan herşeye heves ediyorum😂🌺
ipekayan ipekayan Ana kuvagi ve yürüme arkadaşını ablama aldırdım ben taşıyamam diye henüz görme fırsatım olmadı doğum sonrası getirir büyük ihtimalle bende merak ediyorum 😍
Mom6 Gidip baktım neredeyse kıyafetlerin hepsi semsert kumaşları hiçbir şey almadım boncuk battaniye ve küvet alınabilir geldi küvet zaten arkadaşımdan alıcam diye gerek duymadım.
Busra_akgun Nevresim takımı ağız mendili yelek patik kova maşrapa biberon emzik havlu çorap aldım. Müslim örtü de alacaktim ama pek hoşuma gitmedi kumaşı sert geldi bana daha yumuşak olması gerekmiyor mu…
61Aysen seday93 kalici kullanmiycm zatn 4.5 ay kullanilir fie düşünüyorm hepsinin boy cm bilmiyrm ama bnm mimi sity de gördüğüm dha genş ve uzundu sanki bimdeki ona kiyasla cok kuck geldi bna aslnda cocuk buyuyene kadr kullancam dan deil