Sdymzlm 28 haftalık hamileyim ama 2 haftadır geceleri çok terliyorum, gündüzde sıcak basması oluyor normalmi acaba ? Doktor kontrolüme de daha var.
Arsu1661 Sdymzlm hatalardan bende aynı durumdan müzdaribim felaket bi terleme yaşıyorum ki yaz havalarını çok seven biriydim ama kış gelsin DİE dua ediyorum resmen 🥵
Xxz Sdymzlm bugüne kadar koşmadiysam 1 damla ter çıkmaz benden ama 30. Haftadan sonra sabah bir kalkıyorum üstüme su dokmusler sanki üstüm açık yatıyorum yine basiyo sıcak bir terleme bilemiyorum artik
Busraaa16 Terleme normal olabilir belki ama ani sıcak basması bende tansiyonum düştüğünde oluyor genellikle. Tansiyonunuza bir baktırın isterseniz başka bir sebebi olabilir mi bilmiyorum
Sdymzlm prenses_annesii2603 teşekkür ederim 😊 bu kadar çok terleyince acaba bişeymi var diye tedirgin oluyodum, demek normal bişeymiş
Sdymzlm Arsu1661 çok iyi anlıyorum sizi sırılsıklam oluyorum, klima olmasa dayanacak gibi değil ama normal demekki herkeste oluyomuş anladığım kadarıyla
prenses_annesii2603 Sdymzlm rica ederim ne demek ama bol su iciyorsun değil mi canım terleyince su kaybi cok oluyo hamilelikte
Sdymzlm Xxz benimde aynısı oluyor üzerimi değiştirdiğim bile oluyor gece, doktora gittiğimde soracağım bakalım inşallah sadece hamileliktendir
Sdymzlm prenses_annesii2603 evet canım çok içiyorum, hergün 5litre oluyor. Birde erken doğum riskim var sürekli yatıyorum terimi böyle atıyorum demekki.