Merve8494 Mucizem_01 https://resimyukle.xyz/i/7W5ecQ Valla bende bulabildiklerini aldım biraz geç gittim yenidoğanlar bitmişti 😍😍
9ay10gun Mucizem_01 mama sandalyesi boncuk battaniye 3 tane askilik 3lucorap:) aylı spikerli gece lamhasi:)
Mucizem_01 9ay10gun of mama sandalyesi 2 tane gelmisti o kadari istedim ki almayi ama getiremezdim araba yoktu bunu bile zor getirdim
Mucizem_01 senakhrmn vardi canim ilk yüz sözcük ilk meyveler ilk hayvanlar falan ben 100 sozcuk aldim
9ay10gun Mucizem_01 çok hafifti ama kutusu büyük olduğu için tutması zor belki diğer marketlere gelir bak bi ordan alırsın hemen hemen aynı zaten
senakhrmn Mucizem_01 Güzelmiydi ya çok üzüldüm saat 4 ten sonra tekrar gidip bi bakaym inşallah kalmıştır
Mucizem_01 9ay10gun evet kuzum hafifti ama kadirakli havuz aldim bi posette malzeme vardi e arabada yok yuruyerek gittim eve zor oldu keske yakin olsaydi hemen alirdim
9ay10gun Mucizem_01 bizim bebeler doğup büyüyene ek gidaya gecene kadar inşallah bidaha gelir ozaman alirsin kuzum:)