Kimyon Merhabalar 😊 adetime 4 gün kaldı dün gebelik testi yaptım sabah baktığımda silik çizgi vardı böyle bir durumu yaşayan var mı? İlk 5 dk içinde çıkmadı. Vücudum şiş kasıklarım da gaz varmış gibi şişlik hissediyorum..
Bahar2622 Kimyon uzerinden zaman gectiyse kuruma çizgisi olabilir, testi tekrarlamasin bence umarım güzel haberler alırsın ☺
Nuray23 Kimyon canim aninda cikmasi veya en az 10 dk icinde cikmasi lazim. Bende gecen sene yapmistim negatifti cope attim ertesi sabah copte pozitife donmus olarak gordum ama hamile degildim.
Kimyon Erken gebelik testi yapsam çıkarım arkadaşlar daha önce kimyasal gebelik geçirdim biraz korkuyorum bu yüzden
Bahar2622 Kimyon 4 gün kala çıkanda oluyor, regl bir hafta geçtikten sonra cikanda oluyor 😑benim 3 gun kala normal testte çıkmıştı, denemekle bisey kaybetmezsin bence bir test yap ama cikmazsada uzulme regl zamani olmazsan yine yaparsin
Nuray23 Kimyon ben ovulasyonla anladim hamile oldugumu. T cizgisi c den cok dha koyu olmasi lazim c silik olmasi lazim. Oyleyse eger erken gebelik testini yapabilirsin😊