Epifenomen Beker bebek telsizi, fanlı ısıtıcı, buhar makinesi ve babynest 🙈 normalde babynesti almayacaktım ama görünce gözüme tatlı geldi🙊💕
Edizinannesii Beker geçe lambası seti ışıklı ledli toplar 2 tane patik polarli(sarı ve mavi) lohusa sabahlığı figürlü yastık 🥰
Ght Epifenomen ahh ahh hem de ne tatlı😁benim de bı de reflü yatağım var düşünüyorum geri versem mi diye ikisi mantıksız mi diye
symslmz Müslin, kova , maşrapa, ışıklı ledli toplar, iki adet patik, müslin bornoz, bi tane yelek, iki adet ikili zıbın, askı, pamuklu battaniye, havlu 🥰😂
senakhrmn Tubidd yaa askı almadım onu unuttum ben of ya kalır mı acaba yarına alsam nöbetteym çünkü 😢
aylinsss Edtu94- küvet file bende aldım şok büyük geldi küvet normal mi sizce başka biyerde görmeyince standardı ne oluyor küvetlerin 50litreydi bu kalitesi güzeldi ama şoka da baktım ben çarşamba şoktaki incecikti plastigi
Epifenomen Ght ayyy aynı durumdayız vallahi 😄 reflü yatağı benim de var, ikisi farklı amaçlar güdüyor vermeyin bence gece uykusunda reflüyü kullanırsınız gündü oturma odasında vs bunu, bana kalsa ben almayacaktım ama dediğim gibi dayanamadım 😄 bir de kedimiz çok sevdi bunu kızım kullanamayacağı zaman kedime yatak olarak veririm 😄
Ght Epifenomen tamam vermiym o zaman hiç ikna edilmek de istemiyordm ama😁😁😁sizin çok kullanışlı olcak o zaman 😁iyi günlerde kullansin inşallah bebislerimiz
Fndkkrdu Bende zıbın,çorap,kundak havlu ve ana kucağı alabildim. O kadar kalabalıktı ki Allah’tan reflü yatağını şoktan almışım sadece 1 tane vardı ana kucağı desen aynı şekilde 1 taneydi onuda ben kaptım direk küvet almadım burda yorumları okurken tipalilar su kaciriyor iyi kontrol edin demişti biri baktım küvetin malı şoktan daha iyi kesinlikle ama tipasi çok kötüydü bı sure sonra su sizdiracak gibi duruyordu almadim o yüzden
aylinsss Fndkkrdu hiç tıpasına bakmadım kalitesine baktım kaçırma yapması sorun olur mu ki ben zaten banyoya koyup küveti öle yıkayacagım
Edtu94- aylinsss ideal bence kuzum.. fileyi takamadim bi turlu 😂😂😂 en son taktım gergin oldu sağlam mi bilemedim 3 yaşına kadar kullanırız ya bence o kuveti
senakhrmn Beker Ana kucağı,babynest,banyo küveti,4-5 tane yarım kol zıbın,pijama takımı,çorap,patik,müslin bezi ☺️☺️❤️ Bebeğimin ilk eşyalarını aldım 🥰
Fndkkrdu aylinsss ya valla ben hiç kullanmadım ben insanların dediğine göre söyledim görümcemde almış banyoda bı problem olmaz bence ben şuan kirada oturuyorum evim doğalgaz sobalı o yüzden göze alamadım mecbur salonda yikayacagim tasinana kadar o yüzden almadım ben tıpalıyi canim
Minisinannesii Fil figürlü yastik, 2 li cam biberon, 2 adet müslin örtü, bebek askısı, 2 li çorap ve 4 ki ağız mendili 🌸 küvet çok istedm ama benden önce aldılar..
Beker EbruSevban aaa kötü olmuş bizim burada bebek ürünlerine bakan bile olmadı insanlar hep plastik almaya gelmiş 🙈 bende reflü yatağı bebek yastığı ağız mendili yarım kollu zıbın 2 tane alt aldım baby nest alacaktım çok küçük geldi bana almadım. Pijama Takımı almadığıma pişman oldum ama 😪
EbruSevban Beker Benimki biraz ac gozluluk geçen bime geldiğinde hepsinden almıştım eksiğim yok aslında ama hoşuma gidiyor gelenler muslin örtü bile gereksizdi dogucak nerdeyse çocuk ben hala biseyler alıyorum 😂😂