Aaaasli Geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var . Bir yandan da aşırı derecede ter döküyorum. Bu sabah da burnum kanadı. Doktoruma yazdım şimdi cevap bekliyorum? Bunlar doğum belirtisi mi ne lütfen birşey yazar mısınız tecrübesi olanlar .
Aaaasli Zynpmira 38+4 üm . Doktorum yalancı sancı olduğunu söyledi . Burun kanamasının da normal olduğunu söyledi
06minigimym Aaaasli 3 dakkada bire inmeden gitme derim.ben bu sancilarla kaç kere giy gel yaptım doktor en son 3 dakkada bire inince gel dedi yoksa ben seni sen beni uzersin dedi
Lalammm Aaaasli dr gitmenizde fayda var sonucda son haftalar dogum agrisida olabilir eger dayanilmicak kdr coksa. Bnde 33 hafdym bugun kasik ve bel agrisi var ara ara aeet olcakmisim gbi. Daha once bu agrilariniz oluyormuydu az cok bikirsiniz ona gore dr gidin bnce
Gulsen4224 Aaaasli ama düzenli bir dk girmeyen agrı doğum sancısı değil dinlenin biraz hafifler belki cnm stres yapma birde 34 haftalık sandım kusura bakma 38+4 olmuşun muhakkak şimdi yalancı sancı ama belirli dk içinde bir giren agrı olursa doğum başlıyor habercisi cnm allahım sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin inşallah 🌺
Aaaasli KezibanUan işte onu anlayamıyorum. Öyle düzenli bir ağrı yok. Geceden beri var dayanılmayacak kadar değil ama adet ağrısı gibi
KezibanUan Aaaasli siz takip edin düzenli bir hale gelirse doğum sancısı demektir 🤗🌼 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah dinlediğiniz zaman geçiyorsada normal hamilelikte olan ağrılardan biridir