-rabiamahmut2021 Annelerım sıze soru sormak istiyorum benım beta hcg degerım 280 cıktı yukselır mi doktorum düşük biraz dedı 🤲🏻
M_l_k94 -rabiamahmut2021 hamile olduğunu anlaman için o değerin 5 in üzerinde çıkması yeterli. Benim ilk değerim 110 dün ve 10 günlük hamilesin demişti
Elifmstf -rabiamahmut2021 24le öğrendim ben önemli olan artması canım 2gunde 2 katı olması lazım en az. Sağlıkla gelsin
Sezensu -rabiamahmut2021 Düşük falan değil canım gayet normal önemli olan iki günde bir yükselmesi onu takip etmek lazım hayırlısı olsun 🥰
Seher112 -rabiamahmut2021 ben 30 la öğrendim ama hemen doktora gitmedim bekledim 3690 olunca dr gittim
M_l_k94 -rabiamahmut2021 işini iyi yapamayan o kadar çok doktor var ki. Üzülme önemli olan düzenli artması
haziranin25i -rabiamahmut2021 Önemli olan kan değerinin 2 günde 1 artıyor olması. 2 günde 1 kan değerin artıyorsa sağlıklı gebelik başlangıcıdır kuzum 👣💜 Rabbim gönlünden geçeni nasip eylesin 🧿🤲🏼
Nesrincente -rabiamahmut2021 benm de 282 iydi ilk yaptırdıgımda 2 gun sonra kadın dogumda gıttım orda 499 cıktı ve 3bucuk 4haftalık hamileyim ve suana kadarda bı sıkıntı olmadı cok sukur 🙏
merve0128 -rabiamahmut2021 hiçte düşük değil canım sen hiç üzülme benim 6 gün geçmişti 59 du değerim sonra yükseldi hep doktorum geç döllenme olmuş demişti şimdi çok şükür 5 aylık hamileyim başka doktora git bence sen ilk andan moralini bozmuş resmen 2 güne bir kan testi ver canım inşallah hakkında hayırlısı olur 🤲💕
-rabiamahmut2021 M_l_k94 gıttım bana dıyoki degerin cok dusuk bunun 1000 lerde olması lazım benım daha yenı 10 gun oldu reglim geceli ve cok korktum gercekten mutlulugumu yasatmadı resmen bana
M_l_k94 Benim de kanamam oldu gittim. Değerime baktı 7 haftalık olman gerekirken 5 haftalık gelişimi geride kalmış haftaya gel kadar kalp atışını almazsak kürtaj yapacağım dedi bu arada kullanmam için progestan hap verdi. Bende korkuyla stresle bekliyorum.