Munzevi1 Rahmin hemen üstü göbekten 4-5 parmak altına doktor hep ultrason koyar orası çok çok sert ve alt tarafımda sancı kasılma arası bir şey var bu normal mi? Burada okuyorum sertse kasılma diye filan benim çok sert ne yapmalıyım?
Af_dmr Munzevi1 benimde sert 4 aylık olduğumda başlamıştı şuan 22 haftaligim hala oluyor. Bugün detaylı ultrasonum var özellikle onu soracağım not almıştım. Burayada yazarim ne derse. 1aydir yasıyorum bu durumu. Dua edin bana da arkadaşlar önceki doğumum 28 haftalik olmuştu kaybettim 11 gün sonra. Rabbim bunu bağışlasın sorunsuz olsun. Benimde duam tüm annelerle🤲
Munzevi1 Unlukacar o kadar sert ki ve bu günün içinde çoğunlukla böyle . Yani 3-5 dk sürmüyor çok sert
edaelifokmn Benimde çok sert oluyordu canım plasentam aşağı yakınmış inşallah seninki basit normal bir durumdur
Munzevi1 edaelifokmn hiçbir doktor istediğim gibi bilgilendirmiyor ben hep buralardan araştırıyorum videolar dinliyorum bi de sancım çok oluyor batma tarzı ve oturamıylrum yatınca hafif geçiyor ama yatınca da rahim ağrısı oluyor yani bu sancı mı kasılmamı kimse doğru düzgün cevap vermiyor
Unlukacar Munzevi1 canım bi doktoruna sor ileriki haftalar olsa bi yere toplanıp sertleşiyor ama 16. Haftada bende bıçak saplanır gibi acı oluyordu oda bebek büyüdüğü için yeri genişliyor ondan demişti doktorum
Munzevi1 Unlukacar 16+6 Aslında . Sizinde böyle sert oluyor mu yani korktuğum şey kasılma olması aslında yoksa sabrederim inşaAllah ama kasılma ya da sancıdır diye çok korkuyorum ben bi de zayıfım 51 kilo ile başladım kemiklerimde zayıf çok inceydim acaba burnunda etkisi var mudır ki
Unlukacar Munzevi1 canım benim böyle bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu sen bence için rahat etsin doktoruna bi gözük 16. Haftadasın yada doktorun özel ise mesaj atabilirsin ben gitmiştim doktora
Munzevi1 Af_dmr doktor tavsiyelerini bana da haber ederseniz dua ederim allah razı olsun. Hem sancım hem sertleşmem var hala taş gibi bebeğin olduğu yer . Otursam sanki biri oturduğum yere bıçak koymuşta üstüne oturmuşum gibi acıyla havaya fırlıyorum . Doktorum da o kadar ilgisizdi ki hiçbir şey demedi
Munzevi1 Unlukacar mesaj atabileceğim bir doktor yok :(( devlete gidiyorum ben , ama özel bir kliniğe gitmeyi düşündüm bu ilgisizliklerinden sonra
Af_dmr Munzevi1 tabi haber veririm.fuam sizinle Allah korusun bebeklerimizi. Sola uzanıp ayaklarınızı kendinize doğru çekip dinlenin o şekilde yumuşuyor tavsiye ederim. Bugün sorup size yazacağım inşallah. Bence sizde doktor değiştirin ve görürüm ihmale gelmez. Çok acimasizlar bazıları umursamıyorlar.
Unlukacar Munzevi1 git canım bencede böyle şimdi kafana takarsın bende birşey olunca tedirgin olup gidiyorum
Unicornn Af_dmr Benim de 22.haftamda başladı kasılmalarım yarın 23 olacağım 1 haftadır semsert olup tekrar gevşiyor bende erken doğum olur diye çok korkuyorum
Af_dmr Unicornn sürekli oluyor mu peki? Bi doktorunuza söyleyin yinede baksın. Magnezyum kullanım söyleyip doktorunuza
Unicornn Af_dmr Evet gün içerisinde sürekli oluyor. Magnezyuma yeni başladım 3-4 kere kullandım daha inşallah faydası olur.
Af_dmr Unicornn doktorunuza söyleyin sürekli oluyorsa yinede sakin olmaya çalışın birde bol su için o da engelliyor. Magnezyum 1 haftada anca etki göstermeye baslar duzenli aynı saatte içmeye özen gösterin