Gzmmmmmm MiniKaya amin Rabbim herkesin Evladına Sağ Salim Kavuştursun Merak Ediyor İnsan hiçbir şey Alamadım daha cinsiyetimizi Bilmediğimiz İçin 😌
haziranin25i Gzmmmmmm benim göbeğim de top gibi ama kız bebeğine hamileyim. 💕 Yapıdan yapıya değişiklik gösteriyor 🤗
haziranin25i Gzmmmmmm yapı meselesi canım annemde hamileyken hep erkek demişler ama kız doğurmuş 🤗🤭 Rica ederim. 😘
Elif0316 Gzmmmmmm kayınvalidem kalan büyüdü senin karnın küçük diyor canım habire tatlı istiyor diye erkek diyor 12 inci haftaya giriceğim cinsiyet belli olur mu kızlar Allah sağlık ile herkese kucağına almayı nasip etsin ben ve tüm annelere ❤️
MiniKaya Sema18 17 de %90 kız dendi 18 de erkekte olabilir dendi benim oplan bacağını açmıyordu bizde 22+5 e kadar bekledik detaylıda netleşti
Sema18 MiniKaya bana da geçen hafta gittik 16 haftalıktı kesin kız dediler ama içimde bir şüphe var bilemiyorum emin olamadım
Gzmmmmmm Elif0316 amin inşallah 🌸❤️ Genelde 12. Haftada Bir tahminde Bulunuyorlar ama Sonradan değişebiliyor tamamen doktorun bilgisine cihazına Bağlı Bence
Rmeysa_1661 Gzmmmmmm oğlum da 12 hafta da öğrendim 22 haftalık oldum bunun cinsiyeti hala belli değil 😂😂 karnım sivriydi oğlum da bunda da öyle ama aslı var mı bilemiyorum 🤷♀️