UmayDuruMom Pazartesi akşamı nişanım geldi kanlı değil kızlar sümüksü ve jöle gibi bir şeydi ilk kez gördüm hamilelikte akıntısı olan biri değildim enfeksiyondan hastanede yattım o zaman bile akıntım yoktu o şekilde anladım nilan olduğunu ve 3 gün boyunca geldi sizce hastaneye gitmem gerekiyor mu gitmedim çünkü 38+4üm
Derya-D UmayDuruMom benim doktorum sadece suyun gelirse ve ağrın sıklaşınca gel dedi canım. Çünkü nişan çok önceden de gelebiliyor.
MeyraEylulBallisi UmayDuruMom sancın veya suyun gelmediyse gitmene gerek olduğunu sanmıyorum. Doktorunla iletişime geçip sorabilme imkanın varsa sor. Zaten muayene tarihin de yaklaşmıştır sanırım haftada 1 kontrolün olması gerekiyo bu haftalarda. O zaman söylersin geldiğini
Bir_prensesannesi58 UmayDuruMom Canım yinede bir görün istersen için rahat eder bilgi verirler nts Sancın var mi yada açıklık var mi diye bakarlar canım. Eğer hersey yolundaysa sıkıntı yoksa evine gelir Doğum ve sancını evde beklersin en iyiside o zaten insan hastanede daha gergin stresli oluyor. Bol bol yürü sguat cek evde hurma ye. Ilık duş al
Sibelozdemir06 UmayDuruMom UmayDuruMom bence gitmelisin en azından için rahat eder genelde nişan gelince doğum oluyor tanıdığım bir kaç kişinin başına geldi nişan geldi hastaneye gitti doğuma aldılar
UmayDuruMom Bir_prensesannesi58 pazartesi günü sancıların başlamış demişti ama 38 hastalık olmama rağmen çatı muayenesi yaptırmadı
Milim Benim doktorum ağrı ,su veya kanama olmadığı sürece gelmene gerek yok nişan gelince doğum hemen baslamayabilir ağrıların gelirse gel dedi 39+3 şuan nişanim geldi 2 gün önce kontrolum pazartesi benimde .