Cananoguz Ben bu akşam üstü kasıkta 2 dir batma sancısı yaşadım saniyelik ana acı verici belki de panikten acaba geliyor mu diye? Yalancı sancılarım da var birkaç gündür ama nst de sancım çıkmadı. Sizler ne durumdasınız
ecembugra53 Cananoguz canım nst her hafta var canım bakalım biz de bekliyoruz 😊 saglıkla gelsin minnoşlsr
Derya-D Cananoguz biz 38+4 olduk. Dünden beri bitmek bilmeyen ağrılarım var. 🥴 Yalancı sancı bu olsa gerek. Baya sancı yani. Vücudum doğuma hazırlanıyor diyip sabrediyorum. Sıcak duş çok tetikledi sanırım. Hayırlısı . 🤲 Tüm annelere Allah kolaylık versin. ❤
Cananoguz ecembugra53 evet benim de pztsi var ama sancın devam ederse yarın nst için gel dedi doktorum
MeyraEylulBallisi Cananoguz 38+6 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bekliyoruuz halaa 😂 ah şu yalancı sancılar.. Her seferinde heyecanlandırıyolar ya 😂
Nurcanyildiz Cananoguz Cananoguz bende bişey yok kuzu aynı haftada ve gündeyiz. Bugün Bi karnımda toplandı kızım öyle Bi sancı oldu gibi pozisyon değiştirdim geçti nstde bişey çıkmadı çatım uygun ama açılma yok henüz
Cananoguz Nurcanyildiz yaaa benim de geçen hafta komple sol tarafıma yığıldı baskı yaptı geçti. Ben maalesef çatı muayenesi yaptıramadım oldum olası alttan muayene bende problem. Çatala çıktım ama bakarken dayanamayıp bıraktırdım. Çatım uygun mu bilmiyorum bile