Aysegungor Yagmurtanesi hayır canım normal 5 liralık olanlardan miratechti sanırım adete 4 gün var daha. yarın bide innovita gebelik testim var onu yapıcam
Yandom Aysegungor after 10 marka gebelik testi dünde yaptım bayağı belirgin pembe ikinci çizgi cıktı bu marka yanlış ya önceki günde onunla yapmıştım bakalım beklemedeyim inş hayırlı haberler alırız :)
Aysegungor Yandom bugün benimde adet ağrısı gibi ağrım var belimde ayağımda belirti mi bilemedim ama bende yarın sabah yapmayı düşünüyorum kuzum inşallah güzel haber veririz birbirimize ☺️
Aysegungor Ftmgl12 ben dün yaptım ilk idrar değildi 2 saat sonra çok hafif bi çizgi çıkmış ama senin çıkar mi bilmiyorum kuzum fazla testin varsa yap bi dene beklemekte zor
Ftmgl12 Aysegungor kan testi mi yaptirdiniz adetiniz 20 ekim mi benim 20 ekim acaba yapsam kanda çıkar mı
Yandom https://imgyukle.com/i/IPdfNb Bu sabah yaptığım test çok çok silik çizgi vardı ben negatif olarak düşündüm ama az önce baktım daha netleşmiş ikinci çizgi var kuruma çizgisi mi acaba su ile ıslattım gitmedi pembelik var silikte olsa fotoda net çıkmıyor ama