Aysegungor esraaa86 benim de yok ama çok umudum da yok bu ay bir kez birliktelik oldu ☹️ İnşallah sende vardır kuzum
34Gizem Aysegungor yok yapmadım regli bekliyorum ama belirti var gibi bakalım :) inşallah hamileyimdir çok güzel doğum günü hediyesi olur bana :))
Yandom esraaa86 ilk gebelikte benimde 18 çıkmıştı regl den 6 gün önce merak etme sıkıntı yok önemli olan 2 güne bir 2 kat artması hayırlı olsun :)
esraaa86 Yandom benim de haziranda aynı değerle bir kimyasal gebeliğim var,öncesindede bir düşük, hiç umutlu değilim, ve kendimi yine kötüsüne hazırladım ne gelirse Allahtan dedim beklyrm,hepimiz için hayrlsı olur inşşşlh
Ozzzzz_ Yandom benimde son adetim 18 eylüldü , yumurtlama dönemi kaşık ve göğüs ağrım oldu, ama dünden beri ne gögüs ne kasık ağrım kalmadı acaba hamilelik gerçekleşmedi mi 😢
Yandom esraaa86 âmin canım hayırlısı hakkımızda benimde ilki rahim ağzı yetmezliği n den 19. Hafta da düşük oldu 3 ay ara vermiştik bu ay bıraktık korunmayı
Yandom Ozzzzz_ belirti olması zorunlu değil ki sonra da olabilir veya geç döllenme de olabilir umudunuzu kaybetmeyin Allahtan hayırlısı inş
Aysegungor 34Gizem güzel haberlerini bekliyorum kuzum benim adete 7 gün var beklentim de yok ama bir umut test yapsam mı diyorum 😄 sen iyi bekledin 😄
blueberyy00 Aysegungor 29 ekim.benimkide bugün gittim 25 mm sol yumurtan catlamaj üzere progesteron a bakalım düşükse çatlama iğnesi vurcaksin dedi degerlendirecez bu günleri peki günde bir kere olması mi sağlık yoksa bikac kere olması mi acaba
Aysegungor blueberyy00 ben cumartesi gittiğimde 14tü salı gel dedi gidince çatlamış dedi sanırım 18-20 arasında çatladı. Bence hergün değerlendir kuzum ama doktorun daha iyi bilir o bişey dedi mi
Yandom Aysegungor arada karin kasık ağrısı 2 gündür şiddetli bel ağrısı ,dün vücut ısısında artış ve çok halsizlik var canım ama ümitlenmek istemiyorum 🙈 psikolojik te olabilir