Rbkny Kızlar regl günüm bugün 4 veya 5 günlük geçikmede 10 eylülde olmuştum en son bugün ilk defa mide bulantısı yaşadım ve istifra ettim sizce kan testi vermelimiyim gebelik varsa cıkarmı cıkmasa diye Bi 5 gün daha beklemeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım
BClk Rbkny Gebelik testi yap bence, onda çıkarsa da git kanını ver. Ben adetim bir gün gecikmişti test yaptım o kadar net çıktı ki. Hadi hayırlısı senin için de, rabbim gönlünüze göre versin 🙏💕🌸 haber verirsen sevinirim 🤗☺️❤️
Zeyne_yusuf0142 Rbkny şuan aynı durum dayız benimde 8 eylüldğ yaptım negatif ama adet düzensizliğim var bklm 10 gün sonra ypcm olmzsam
Rbkny BClk bat gününde idrarla kaset test yapmıstım ama negatif cıkmıştı buyuzden korkuyorum birdaha negatif görürsem diye 😔
BClk Rbkny Yaa anladım üzülme ama belki geç döllenmedir. O zaman biraz daha bekle mesela birde pazartesi yap belki o zaman çıkar. Çıkarsa da gider kan verirsin zaten hemen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır 🙏💕🌸
1pearl Ben adetime iki gün kala ultra erken gebelik testi aldım ve silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm hemen kan vermeye gittim ve hamileymişim sizde erken gebelik testi alırsanız sonuç alırsnz umarım hamilesinizdr 🙏🥰
BClk Rbkny İnşallah vardır 🤲 tabii ki de dua ederim. Beklemenin ne demek olduğunu Çok iyi bilirim. Sende çok dua et ve hep hayırlısını iste. 🙏💕
Rbkny Zeyne_yusuf0142 inşallah hayırlısıyla bebiş vardır Allah isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatsın 🙏🏻🥰