Merhaba güzel anneler öncelikle bu uygulama bana çok şey kattı gerçekten gerek gün sayması gerek bilgi vermesi gerekse forum daki güzel postlar gel gelelim artık mezun olma vakti geldi erken de olsa 😔 yarın sabah saat 10 da spinal sezaryen olucağım 35+2 haftalık gebyim 😔 erkek doğum maalesef ki şekerim hamileliğimin başın dan beri vardı ama son zamanlar da kontrol edemez oldum artık baya yüksekten gidiyordu aç karna ölçülen şekerim 240 larda seyrediyordu ve bu da bebeğimi olumsuz etkileyip kilo ve hafta ileriliğine neden oldu ultrason da haftası 38 39 görünüyor kilosu da hafta başında 3773 ten dün gittiğiöde ise 3900 falan çıktı ve bu iki gündür tansiyonum acayip yüksekti 18 17 16 gibi gidip geldi doktorum la konuştum zehirlenme olur dedi hem seni hem bebeği kurtarmamız lazım dedi ve bende kabuk ettim sonuç yarın ameliyatım olacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin dua edin bol bol Allah hepinizden razı olsun uzun oldu okuyanlar olursa da hakkınızı helal edin lütfen Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏