Gulsumayas Merhaba kizlar Adana’da oturanlar için bı sorun olucakti Adana’da memnun kaldığınız özel hastane iyi kadın dogumcu önerilerinizi bekliyorum
Esmaaaaaaaaa Gulsumayas kesinlikle altinkoza Fatma hnma gitme üç defa gittim doktr resmen ayakustu konuşmayla gnderiyr
asyaninannesii Gulsumayas ben medline sevgi saridemir gidiyorum canım gayet memnunum 200 TL muayene 4 bin doğum ücret pahalı gelebilir belki ama bu 2. doktorum insallah doğumum bu doktor yaptıracak
Gulsumayas Esmaaaaaaaaa Teşekkür ederim tavsiyen için canım peki memnun kaldığınız yada iyi bı doktor olarak onerebileceginiz biri varmı ,Adana’da ben iki senedir oturuyorum ama kadın doğum doktorlariyla ilgili pek bilgim yok ailede uzakta olunca 🤷
bs25 asyaninannesii tahlilleri ayrıca ücretli diye biliyorum doğru mu 200 tl ile kalmıyormuş ödenen tutar
asyaninannesii bs25 evet canim alıyorlar da ben doğum yaptım çocuk doktoru bu gittiğimiz de ücretsiz olacak 1 kereliğine oda para almıyorlar zaten Adana medline doğum yaptım 4 bin tuttu