Aysegulum27_ Kızlar kapı süsünü veya yastığını nasıl ve hangi siteden sayfadan yaptırdınız yardımcı olurmusunuz doğuma az kaldı ?
Zuhal14 Aysegulum27_ seker_shopp dan yaptırdım instagramdan sonuçtan da memnun kaldım ama 1 ay ı geçti göndermeleri ona çok sinir olmuştum :)
Aysegulum27_ Esraaelisa1 nerden yaptırdın sitesi veya sayfası varmı doğuma az kaldı yaptırayım diyorum
Esraaelisa1 Aysegulum27_ esttasarim var instagramda canım oraya yaptırdım ve memnun kaldım resmî yükleyeceğim ama nasıl oluyor
Ebruuu25012020 Zuhal14 bende ayni yerden yaptirdim gerçekten kargo takip numarasini alana kdr baya uğraştım ama guzel geldi 1 ay kadar degil konuştuğumuz tarihten 4-5 gun gec geldi
Zuhal14 Aysegulum27_ valla bende iyiki erken den vermişim 15 gün dediler 1 ay ı geçti dedim artık doğurcam yollayın şunları diye kavga ettim anca yolladılar zaman yoksa boşver
deniiizz Aysegulum27_ instagramdan the hoop design veya sabun perisi sayfalarına bakabilirsiniz bende yaptıracağım henüz yaptırmadım
Selenasik Aysegulum27_ bende kapı süsü , dönence ve yastık yaptırdım canım. https://instagram.com/magicknotsmakrome?igshid=6geajo0ytjt3 Bu sitede yaptırdım hatta benimkilerde bu linktekiler 😍 1 hafta olmamıştı teslim aldım yanında birde lohusa tacı yaptırdım 😊