Edakasrga2 Sigara kullanan hanımlar ne sıklıkla içiyorsunuz ben tiksiniyorum artık hep böyle devam eder mi ?
Kuzeyufuk Edakasrga2 vallahi ben içmiyorum içilen ortamdaysam da mekan değişiyorum instagramda bir doktor vardı çağrı Gülümser diye bir yazısı vardı sigara içmek hamileyken karnınızdaki çocuğun bogazını sıkmak gibi bişey demişti o yüzden ben dumanlı bir ortamda dahi elimden geldiğince durmuyorum
Birgul Edakasrga2 bende içemiyorum şu an bazen istiyorum ama o zaman da vicdanen yapamıyorum bilemiyorum böyle devam eder mi
Feyzaaa1 Edakasrga2 bende tiksindim ama sigara içmeyi çok seviyorum dogumdan sonra tiksinti geçermi çok merak ediyorum. Kokusu tadı cook değişti :(
Anka09 Şuan 37 haftalık hamileyim ilk başlarda Bende sigara içiyordum 6 haftalıkken düşük tehlikesinden hastanede yatmak zorunda kaldım nasıl olduysa hastaneye yattığım gün sigaradan tiksindim ve şuan kokusuna bile tahammül edemiyorum.
Baharmom Edakasrga2 gebe kalmadan önce keyifle sigara içen biriydim Canim. Gebeliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım. Ama Canim istemiyor muuu? Hem de coook:)