Cngul Hayıt otu tohumunun soğuk sıkım ekstrat hali canım. Aktarlardan bulabilirsin. Fiyatını inan hatırlayamıyorum ama pahalı bişey değil 50 lira yoktu sanırım daha az bir fiyatı var. Kullanım şekline gelirse üstünde yazandan ziyada orda aldığım adamın söylediği gibi kullandım ( Allah o adamdan razı olsun) sabahları kalkar kalmaz bir bardak soğuk suya, kutunun içindeki ölçekle bir ölçek ekstratı kattım ve içtim aç karnına. Tadı hoş değil ama içilmiycek gibi de değil, ben bir dikişte içiyodum 🤪😅 bu şekilde her gün düzenli olarak içtim o şişe tam bir buçuk ayda bitti. O bir buçuk ay içeRisinde bir kere adet oldum ama adet günlerimde de aksatmadan içtim ve 2. Adetimi görmedim çünkü hamile kalmışım 🤗🥰🌸 ama her bünye farklıdır tabi. Faydasını görmek için düzenli bir şekilde en az 6 ay kullanılması tavsiye ediliyor. Yumurta kalitesini arttırıp çatlatmasına yardımcı oluyormuş. İnternetten de okuyabilirsin faydalarını. Bizde eşim ve ben bütün hastane kontrollerini olmuştuk ve ikimizde de hiç bir problem olmamasına rağmen 2 yıldır gebe kalamıyordum. İşte en son tavafuk hayıt otunu duydum bir umut denedim ve Rabbimden tabiki de ama bunu vesile ettiğini düşünüyorum 🤗❤️ inşallah tavsiye ederim sana ve herkese de vesile olur hayırlısıyla 💕🙏🤲