Ozgebtn Sema-akk hala tam olarak geçmedi çünkü hamileliğe bağlı olarak salgı artıyor devamlı uğraştım haftaya doğumum var inşallah hamilelikten sonra geçer diye umuyorum. Ama en büyük kurtarıcım tuzlu ile geniz temizlemek.
Dygsacli Okyanus suyu aldım onu kullanıyorum,sürekli selpak ve burun bandı😞 alerjik rinitim resmen tavan yaptı
Azizesoran Gkdmrtfnk Canım daha kanamaları olacak burnunun. Maalesef 26+5 im hep tıkalı hep temizlerken kanıyor. Kan basıncı yüksekliğindenmiş korkma.
Smyrpd Gkdmrtfnk ben de bi sabah dayanamıyorum artık diye ağlaya ağlaya gittim kbb ye bu illet yüzünden ama sana ilaç veremem dedi gönderdi 2. Trimesterda olmama rağmen 😅 şuan 30 haftalığız hala var bazen daha iyi bazen daha kötü idare ediyorum mecbur 😩
Ayse10 Gkdmrtfnk maalesef ben de yaşıyorum vicks diye bi krem var ondan çok az bir miktar burnumun önüne sürüyorum oh mis😁 doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi isterseniz siz de kullanın doktorunuza danışarak.
cgelmas Ozgebtn Yutkunmaktan artık boğazlarım acıyor😔 İnşallah sağ salim atlatırız bebeklerimizi kucağımıza alırız😒