kubrayylmz Bebegim kilolu mu anlamadım 20 haftalık 450 gr 20 cm dedi doktorum kız bebek sizce kilolu mu
halitefe kubrayylmz yok canım bence normal en fazla bir hafta öndedir oda zaten bir hafta geri bir hafta önde gider doğuma kadar
Cramel kubrayylmz canım bende 15 haftalıkken gittim normalde 70 gram 12 cm olması lazım ama 15 cm 135 gram dı. 2 hafta önden gidiyor ama doktor iyi dedi. Bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi bence
MystryYYy kubrayylmz normaldir her bebek farkli oluyor cnm. Benimde 20 hafta 3 günlük bugün gittim 369 gr 24 cm dedi doktor.
Bsraydin Yoo fazla degil belki 1 hafta fln öndedir…netten bakablrsnz kilo boy ortalamalarina iciniz rahatlar
TeacherrMom Haftada 485 gram 25 cmydi önden gidiyor dedi ama normal dedi canım. 2 haftaya kadar önden gitmesi normalmiş endişelenme bebisin saglikliysa demekki
Deletedmom95 kubrayylmz her bebek farklı olur genetik faktörler de bebeğim kilosunu boyunu etkiler doktor sıkıntı yok dedi ise dert etmeyin. Biz o hafta da 355 Gr dık.
Ecmelekardes kubrayylmz benimde 20+ 3 haftalık bugün muayene oldum 360 gr dedi okadar fark olur tamı tamına olmuyo ölçümler zaten bence daha büyükken daha net ölçülür takmayın ıkı artı eksıyı