Ogrtmnanne2 Kızlarrr ben de 17. Haftadayım çok şükür pek sıkıntı olmuyor bir de sanırım hissettiğim şeyler hareketleri 🥰🥰😍 muhteşem bir duygu
Nasippp Ogrtmnanne2 kızlar bende 14 haftalığım acaba sizin de bu dönemde karında ani gelip geçen kramp tarzı batmalarınız oldu mu? bide bu gün sanki bebeğim sağa topladı yumruk gibi hissettim sanki normal midir cumartesi kontrolüm var ama fikrinizi alayım dedim
Mom0101 18+4 deyim halsizlik yorgunluk var. Demir eksikliginden. Kızlar son tahlilinizde ferritin değeriniz kaçtı?
Byzaoz Ogrtmnanne2 olk zamanlar cok kotuydum bulanti kusma halsizlik ama 8.haftadan beri muthis gidiyor diyebilirim icim huzurla dolu resmen. Cok şükür bin şükür. Enerjigim heyecanliyim
Ogrtmnanne2 Byzaoz ayyy maşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😍🥰 Enerjisi yüksek olunca insanın gün muhteşem geçiyor gerçekten
BebegimleYeniHayat_34 Ogrtmnanne2 ne güzel bende sürekli bekliyorum ama henüz hissetmiyorum 16 haftalığım inşallah en kısa zamanda bende haraketlerini hissederim oğluşumun
Kahramankentli Bende 16 haftalığım ama ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor bebiş 2 gündür hareketlerini hissediyorum sanki böyle ürperti tarzı falan hissedenler beni anlar işte tarifsiz bi duygu 🤰
sntn Ogrtmnanne2 bende 16+3 haftalık hamileyim canım ama hareket hissetmiyorum henüz yada ben farkına varmıyorum ama bir kaç gündür özellikle sabahları tansiyonum düşüyor galiba bayılacak gibi hissediyorum kendimi
Mutlumklnc Ogrtmnanne2 bende 16+6 yım çok şükür sıkıntımız yok ama daha hiçbirşey hissetmiyorum daha inşallah en kısa zamanda hissederim daha cinsiyette belli değil yarın öğrenecez inşallah 🙏
Togan-bebek Benimde 16 haftalık bebegim dün idrar tahlili verdim keton pozitif çıkmış böyle birşey ile karşılaşan var mı daha Dr göstermedim