gmzcvk lalekosekrdg etmeyin etmeyin emin olun sizin icin en dogru zamanda geliyormus onu ogrendik, ben de her ay uzuluyordum bu ay da olmadi diye bos yereymis, uzulmek belki de öteledi siz uzulmeyin, o gelecegi, tutunacagi zamani cok iyi biliyor🙏🏻🙏🏻🧿☺️☺️
kids04_06 lalekosekrdg isteyerek 1 ay sonra Hamile kaldım ve şuan kızım 4 ay 5 günlük ayağımda sallıyordum uyudu 🥰🥰🥰
hulya_sncr47 Gulsen4224 ama pişman oldum çok yaş girdi aralarında yaş farkı olmadaydı birlikte büyürlerdi daha eğlenceli olurdu onlar için kızım oglum hep şikayet ediyorlar niye bu kadar yaş var diye 13 yaşında biri de 9 3. de 30+3 günüm😊
Ebruozyolcu lalekosekrdg 6 ay sonra kaldım düşük yaptım düşükten 5 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şuan 12+6 haftalığız 🙏🏻🤗
turansmom1 lalekosekrdg 3 ay cok şükur. Rabbim kimsenin kucagını bos birakmasin, isteyen herkese nasip etsin insallah❤🙏
Bernayben 72 ay🤣 bebek yapmaya karar verdiğimiz an korunmayı bıraktık. İlk denememizde hamile kalmışım🙏🙏🐣
ayseguler01 lalekosekrdg 3 yıl sonra hamile kaldım sonra düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim 4. yılımız bitmek üzere 😂 hemen çocuk yapmadık hem evliliğimiz otursun hem de birbirimizi daha iyi tanıyalım istedik
Gulsen4224 hulya_sncr47 oh maşallah cnm ya bende biraz yaş olsun isterdim ikinci beklemedik anda oldu nasip oğlum 1’5 yaşında 4 yaşına girince istiyordum ama nasip böyleymiş 🤭😂
Minamor hulya_sncr47 bende evlendim ilk ay kaldım 13 yaşında bir kızım var şimdi bir tanede daha olacak kızım olacak ❤️