Baobap lalekosekrdg nasıl bu kadar cesur olabiliyorsunuz aklım almıyor🙄 daha yeni evlisiniz. Evliliğin oturması, anlaşıp anlaşamamak, birlikte bir şeyler yapabilmek, doya doya sevişmek dururken çocuk istemek🤔 ben inanamıyorum şahsen.
61Aysen morusevenanne yanlış yazmiş onu hamfendi ocak 2019 da evlenip şubat 2020 de hamile kalmş sene yazmadgi içi yanliş bi msj atmiş oldu😂
AhsenRana Ne acelen var haldır haldır hemen çocuk yapmak istiyorsun. Ya yaşın küçük yada çalışmıyorsun. Hayat evlenip çocuk yapmaktan ibaret değil
Biranne02 AhsenRana hayat evlenip çocuk yapmaktan ibaret değil evet. Ama hayat böyle düşünmekten de ibaret degil. Mesela senin annen seni doğurmak istemeseydi sen şuan bu hayatta oluyo olmazdin. Hayat çocuktan ibaret değilse hayat kocaya alismaktanda ibaret değil. Kimin ne yaşadığını ve nelerle mücadele ettiğini bilemezsin. Ayrıca bu hayat herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmek içinde çok kısa.. Hayatın her alanını tadip ne yapmak istiyorsan onu yapmalısın. Demem o ki harıl harıl çalışılırda haldir haldir çocukta yapilir. Belki çocuk yapmak için büyümeyi değilde çocuğuyla birlikte büyümeyi hayal eden anneler vardır. O yüzden her kurduğumuz cümleyi buna göre şekillendirelim bence 🦋
Yasemin0728 buseyusuf27 canım benimde proloktin hormonu yüksek çıktı ve doktor hap verdi onu kullaniyorum. Senin ne kadar süre de düştü hormonun ve ne kadar süre sonra hamile kaldın
happyaannee Yasemin0728 bendede prolaktin yuksek cikti canm bu 2. Ayım ilk ayda 1 e düştü ama pco da var doktorum hic sorun etmedi pcoyu hala ilac kullaniyorum ayni sorundan muzdaribiz 😞
happyaannee buseyusuf27 bendede hem prolaktin hemde pco var , prolaktinimi duserdik ilacla 1 oldu. Ama bu 2.ayım hala ilaca devam sizde ilac kullandiniz mi nasil hamile kaldiniz 1 yıl oldu 2 aydır çabaliyorum cocuk icin 😞
buseyusuf27 happyaannee vlla prolaktın ıcın 2 kutu ılac kullndm sonrasında adet oldum adetım bttı brlıkte olduk bttıgı gun dogurganlık gunu basladıgı gun sogan kesıp kaynattım içtim 1 bardak sonra o 1 hfta boyunca brlıkte olduk dha sonra bkledm bıde bnm adet gunum bellı olmuyordu duzensızdı o ara memlekete gttık dedm olmyo snrm artık dusunmeyı brktım olursa allahtan dedım 2 hfta sonra gerı donduk ve mucıze oldu gebe oldgmu ogrendım 🙈 bn peapple uygulamasını kullndm orda gosteryo dogurgnlık fln oylr takıp ettm
A_Alparslan lalekosekrdg tamam belki cat diye olur ama ne olur isteme. Bir kere istedin mi birdaha pisiklojin bozuluyor ve istenilen sey olmuyor tabiki Cat diye kalanlar da var ama onlar gibi olmak istiyor san önce evliliğinin kocanin beraber bir yeni yaşamın gençliğinin heyecanıni yaşamaya çalış bebeği boşver olur kendiliginden ama düşününce olmuyor ben 2 sene kalamadim bu şekilde. Lütfen isteme ve kocanla takıl evinle uğraş arkadaşların la takıl yeni yemekler ogren evini düzenle kocanla ye iç yat kalk ama istiyorum deme akışına bırak. Rabbim şuan ezan okuyor ilk önce ezanı şerif hürmetine sana sonra diğer çevremde ve dünyada ne kadar bebek evlat isteyen insan varsa hepinizin yüzünü güldürsun nasıp etsin inşallah kuzum 🙏🙏🙏🤍🤍
Smyybedir lalekosekrdg biz evlendik biraz toparlayalım falan dedik bi baktım ilk günden hamileyim 😁😁 yanı kuzum rabbım ne zaman nasip eder kimse bilemez takma kafana rahat ol gönlüne göre versin rabbim inşallah ☺️
happyaannee buseyusuf27 bende simdi tarcin bal çörek otuna basladim dostinexe devam ediyorum 2 ayim adetim duzenli ama yumurtaliklarim yavas calisiyor insallah bende hayirli haber alirim 🙏
buseyusuf27 happyaannee ınsallah canm rabbım herzaman buyuktur yeterkı ol desın olur rabbıme sıgının 🤲🏻 rabbım ısteyen herkese versın
Defnederen lalekosekrdg seni çok iyi anlıyorum cok erken bende 4. Ayda düşündüm dr gittim adet düzensizliğim oldu stres beni etkiledi rahmim kalınlaştı triod artmış derken sarpa sardı şuan dr gidiyorum ilacla tedavi oluyorum yumurta takibi yapıyor bence kafanı rahatlat ben şuan şu kafadayım yumurtalarım biraz yavaş büyüyor buda adetimi cok etkilermiş onun için yumurtaların takibini adetimin takibini yapıcak doktorum nasip kısmet cocuk işi evliliğin tadını cıkar 🌸
happyaannee Yasemin0728 evet canim bu 2. Ay kullanışım olacak ilk 1 ayda düştü 1e ama hala devam dedi doktor 🤷♀️
happyaannee Yasemin0728 bak bide evet bendede var yumurta tembelligi pco gorunumlu demisti ama adetim duzenli tuylenme oluyor sadece 😔
buseyusuf27 Lawyerkadin yok ya 😁 var ama 1 ay sonra kalanlar da bızm 1 sene oldu ugrastık baya ıste olmaz dedıler tedavı gordm vs sonra ogrendım gebe oldgmu