Nurunsl En sevdiğim yemektir. Bu mevsimde hangi balıklardan tüketiyosunuz ? Palamut ve mezgit yemiştim geçenlerde
Baobap Nurunsl ızgara en sağlıklısı olduğu için ve ızgaraya da en çok levrek yakıştığı için her hafta levrek yiyorum.
Nurunsl Baobap ohh miss sabah akşam olsa balık yerim valla. Izagarasını nasıl yapıyosun canm. Bn hep fırında yapıyodum
Zeynep_cagdas Şimdi tam palamut zamanı, çok da faydalı. Palamut ve mezgit tüketiyorum. Hamsi zamanı gelirse hamsi de iyi bir seçenek.
Ecmelbeyza Nurunsl mezgit ve barbunu ben de çok severim ama dip balıkları oldukları için önerilmiyor canım yine de bak internetten . Dip balıkları civa içeriyormuş .
Ght Palamut yedm bu akşam bu zamana kadar da somon çipura falan yedim diğer balıklarla pek aram yok zaten hamsi bollasinca onladevam ederim😁
Baobap Nurunsl ben evde balığa karşıyım😂 kokusuna temizliğine falan yüreğim dayanmıyor. Fırında ki de ızgara tadında oluyor zaten. Hiç bi farkı yok. Çünkü bi ara fırında yapıyordum ordan biliyorum.
beyza-guven Nurunsl normalde balik sevmem yersem sadece alabalik yerim tereyagli.gecenlerde gene alabalik alayim dedim yoktu istavrit aldim gercekten cok lezzetliydi yedikce yiyesim geldi gene aldım haftada iki üç kere aliyorum. Bence sizde alıp deneyin pisman olmazsiniz 😊