Duygu4444 Epifenomen bütün yemeklerini öğrenmişsiniz ama maşallah 😂 bizde görev sebebiyle başka şehirdeyiz siz çok şanslısını 😊
Epifenomen Duygu4444 kiraz yaprağı sarmasını komşum öğretti sağolsun 😄 eşim aromasını çok sevdiği için yapıp koydum kiraz zamanında 😌 içli köfteyi de eşim için öğrenmek zorunda kaldım. Eşimin boğazına çalıştı bizim buzluk 😄 siz neredesiniz
Duygu4444 Epifenomen bir Malatyalı olarak utandım hiç birinin yapmasını bilmiyorum 🙈doğma büyüme İstanbulluyum ama görev sebebiyle bitlisteyiz 😂
GE__ Kelebek97 ben patlican oturtma icin patlican ve biber kizarttim attim, karniyariklik attim, biber kizarttim, taze fasulye, bamya, bezelye 😄 starbucks kurabiyesi,borek ,pogaca tarzi seyler yapıp atmayi düşünüyorum bikac hafta kala 😁
Epifenomen Kelebek97 aaa evliliğimin ilk 3 ayı Ankaradaydım 😌 kayınvalidemler orada arada bir geliyoruz Ankaraya. Neresindesiniz
Epifenomen Duygu4444 yaa ne güzel 😌 ben de psikolojik danışmanım 🙈 sağ salim göreviniz biter de istediğiniz yerlere gidersiniz kuzum💕