Esrasrcnn 31 haftalığız kızımla 3 gündür geçmeyen bitmeyen diş ağrım var çürük falanda yok bembeyaz diş ilk defa diş ağrısı çekiyorum dişçiye gittim tabi röntgen çekemediğimiz için yapacak birşey yok dedi minoset içebilirsin dedi fakat içiyorum geçmiyor asla 🥺 tuzlu suyla gargara da geçirmedi 🥺 Var mı önerebileceğiniz tavsiyeler uyuyamıyorummm😥😥
Ozge0634 Esrasrcnn dişinol diye bi şey var dişine sürüyorsun kesiyo ama hamilelik için bilmiyorum eczaneye sorup alabilirsiniz karanfilde iyi geliyo
Deletedmom95 Esrasrcnn k.d. doktorunuzun onayı ile dişçiye gidip baktırın bi. Kalsiyum eksikliğinden de olabilir. Süt ve süt ürünleri tüketmeye özen gösterin.
Niluck Esrasrcnn valla benim de dişim ağrıyor birkaç gündür ancak sadece parol icebiliyorum o da biraz rahatlatıyor boğazıma kadar ağrısı vuruyor başım da ağrıyor .. Sanırım gebeliğin en zor yanı bu rahatça ilaç icememek 😕
Gofrett Esrasrcnn aslında kurşun önlük giyip röntgen çekebilirler ağrıdan duramıyorsanız, çok sinir bozucu diş ağrısı🙁 tuzlu su ile gargara yapın, karanfil yağını pamuğa batırıp ağrıyan diş üstünde bekletin, umarım bir faydası olur çok geçmiş olsun
Cellist61 Peki ya 20lik diş sendromuna ne demeli? 2 gündür çekiyorum ağzımı bile açamıyorum rahatça esneyemiyorum ağrıdan.. of ya ne yapacam bilmiyorum😩🙁
Gofrett Cellist61 buz koyup yatmak rahatlatır diye düşünüyorum denemediyseniz deneyin isterseniz, arkadaşım o şekilde yapıyordu