ElifSarem Arkadaşlar 38+4 deyim haftaya doktorum çatı muayenesi yaacak aranizda yaptıran varmı sadeece iki parmaklami bakılıyo biraz korkak ve tedirginim de
Nidaayildiztepeee ElifSarem 34 haftalık hamileyim erken doğum riskim olduğu için çatı muayenesi erken yapıldı bana. Beni de çok korkuttular öyle aciyor böyle ağrıyor diye ama inan hiç korkulacak birşeyi yok saniyelik birşey ben korkup kendimi kasmama rağmen aman aman bı acı hissetmedim
Ozgebyr ElifSarem 37 haftalık hamileyim bugün yapıldı bana da inanın hiç zor değil parmakla bakıyor kendini sıkma yeter sıkarsan acır serbest bırak normal muayene gibi pek bi farkı yok
Pnr-omr ElifSarem canım bende salı günü yaptırdım hiç korkma kendini rahat bırak hiç acımıyor zaten çok kısa sürüyor anlamıyorsun bile
Sesa1 32 haftayız erken doğum riski yüzünden geçen hafta çatı muayenesi oldum. Acı eşiğimin çok düşük olmasına rağmen hiç acı hissetmedim, kendini rahat bırak 😇
Minigimm2020 ElifSarem aci eşiğim 0 olaraktan ilişkiye zor gren biri olarak dan yazıyorum 🤭 burda okuduklarım la piskoljimi bozdum nasi yaptırcam dye 4 parmakla yaptıklarını yazan bile vardi 😁 2 parmakla yaptı doktor ve 3 4 sn suren bsey bugun oldum 2 ci yi kendini sıkma yeter