lalekosekrdg canım ben durumumu sana anlatayım ben 2019 ocak ta evlendim ve hiç korunmadık çünki çok istiyorduk çocuk ama 6 ay geçti ve hamile kalamıyordum hemen doktora gittim rahim filmi dahi çektirdim herşey tertemizdi hiç bir sorun yoktu sonra tekrar bekledim 2 ay olmadı yine bu defa eşim test verdi hareket ve şekil bozukluğu çıktı ama çok kötü değildi değerler ve sayısı çok yüksekti doktor bu değerlerle dahi gebe kalabileceği söyledi geldim yine bekledik ama olmuyordu eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyattan sonra değerler inanılmaz yükseldi hareketi sayısı şekli herşey normale döndü ama yine olmuyordu artık tamam dedim tüp bebek merkezine gidicem ve hatta 2 tüp bebek merkezi ile görüştüm bir tanesinde karar kıldım ve hasta olduğumda çağırdılar yani hasta olunca gelin testlerinizi yapıcaz dediler bekle bekle hasta olmuyordum tam adetim in üstünden 3 gün geçmişti test yaptım ve pozitifti yani mücizem benimleydi kan verdik inanamadık 2450 çıktı değerim gebeydim yani demem o ki gerçekten kafandan silip atıcaksın ben kafama kitlediği için 18 Ay boyunca olmadı tam tüp bebeği kafama kitlediğim Ay hamile kaldım o yüzden sakı. Stres yapma ve düşünme herşey daha güzel olacak