Merhaba, sonunda bende anne oldum. Biraz olaylı oldu ama olsun. İkimizde çok sağlıklıyız.
- haftamdan beri ara ara ciddi mide ağrılarım oluyordu. Daha öncesinde asla ne midem ne başka yerim ağrımıştır. En son 35+ 3 te ciddi anlamda ağrım başladı. Hastaneye gidip görünüyoruz, serum takıyorlar ayrıca rennie iç gaviscon iç diyip gönderiyorlar. En son doğum doktorum safra kesesi olabilir bir genel cerrahs götünün dedi ve ertesi güne randevu aldık. Tabi ağrıdan duramayınca gene acil yollarına düştük. Genel cerrah acil geldi ve yatışımı yaptı. Sabah ultrason alacağız dedi. Sabah ultrasona girdiğimde safra kesemin bir sürü taş ve çamur ile dolu olduğu görüldü. Ve 25 eylüle acil sezeryan ardından safra kesesi ameliyatı olacağım kesinleşti. O gün ciğer geliştirici iğne yapıldı. Ve ertesi gün saat 12 00 de ameliyata girdim. Çok değişik bir histi ve çok korkuyordum. 12 15 te bebek çıkmış ve solunum sıkıntısından dolayı küvöze almışlar hemen. Ben saat 14 15 te çıktım. Gerçekten inanılmaz zordu benim için. Yanımda bebeğim yok, dehşet acım ve ağrım vardı. Bebebğim 4 gün kaldı bende o sürede azıcık toparladım. Eşim olmasa napardım bilmiyorum. Ne tuvalete oturabildim ne yatabildim. Allahıma şükürler olsun ki şuan 13 günlük olduk. Toparlamaya başladık. İkimzde sağlıklıyız. Daha ne olsun 🧿💙