Ahsennurrrr Kızlar hamile olduğumu öğrendim ogreneli baş ağrım var doktor olur normal hormanlardan falan dedi ne iyi gelir ya başına gelip çözüm bulan varmı
Mirmom Ahsennurrrr dınlen uyu canım bol bol serın havadada yuruyus yap rahay seyler gıy hava al ılk zamanlar oyle sınra alısıyorsun
Ahsennurrrr Mirmom bhceli evde oturuyorum devamlı bahçe ve köy havası içerisindeyim ama böle migren gibi sanki çok değişik bı baş ağrısı ya
M3ltm Ahsennurrrr hamileler için kullanımı uygun başımın agrıyan bölgesine sürüp bekliyorum 2 - 3dk rahatlama sağlıyo
Ahsennurrrr Naren1 doktora gidip geldikçe ölçülü yor valla onun harici takip etmiyorum sorun olsa şöylerdi die düşünüyorum
Busraveminisi1 Ahsennurrrr benimde ilk zamanlar fenaydı migrenim de var nane yağı şakaklara masaj buz kompres şakak ve enseye kompres olacak ılık suyla başı eğip yıkamak ama sonra kurut ıslak kalmasın sakın karanlık odada gözü kapalı yüzüstü durmak
Ceysem4545 Ahsennurrrr şekersiz yada az şekerli türk kahvesi kafein içerdiği için hemen kesiyor ben çok faydasını gördüm
Naren1 Ahsennurrrr mesela 10.8 tansiyon normaldır ama ben düşük tansiyonluyum doktora söylerim normal tansiyon ama ben düşük tansiyonluyum diye. Ona dikkat et canım umarım anlatabildim ☺️
sevaalya Sinüzitim var iki üç günde bir gözümü açamayacak derecede artıyor. Limon kolonyasını avcuma döküp burundan nefesle çekiyorum kokusunu sonra da alnıma başıma enseme masaj yapıyorum. Gerçekten çok rahatlatıyor bir deneyin isterseniz
Brrn8890 Ahsennurrrr ben ayaklarimin Tina soğuk yapıyorum buz torbası ince bı havluya sarıp bende işe yariyo
Meltemli Ahsennurrrr aktardan migren taşı+ şekersiz türk kahvesi+ bol su beni bunlar kurtardı artık aglicak dereceye gelmiştim su içmeyi de arttırınca kesildi