ElifMnll Merhaba Kızlar 2 kaybım var , ilki kendilğnden ikici kllmen olmştu ikisinide kaybettm😔 3 ay oldu kaybedeli ikinciisni doktorum şmdi letrasan verdi duymadm hiç kullanıp gebe kalan varmı günde 1 tane 5 gün içtim lütfen yardımcı olun👏
Sunny ElifMnll sanırım letu ile aynı ilaç ben bunu kullanıyorum iki aydır. İlk ay günde 2 doz 5 gün kullandım ikinci ay günde bir 10 gün kullandım güzel gelişti yumurtalar ama sonuç alamadık henüz🤷🏻♀️
minikcivcivim ElifMnll canm ilacdan sonra gebelik elde ettin mi bende bugün letrasana başladım nasıl bir ilaç canim
ElifMnll Anladım kuzum galba femera letu letrasan aynı içerikteymş galba ben klomenle gebelk elde etmştm kuzum ama artk doktorm rahim dubarnı incelttğmi söyledi bunu berdi kürtajdan 3 ay geçti ne olur bilmem rabbm yardmıcımz olsn kaç yumurtan oluşuuodu canım birde kaç gün kullanp kontrole gitmştn kusura bakma öok sordum👏
ElifMnll minikcivcivim Kuzum hayır aslnd garip ilki kendilğnden oldu ikincisinde klomenle ilk ayda kalmştö iğne kullanmadan onunnyanında coraspirin folbiol duphaston kullanmştm ama nasip olmadı şuan beklemedym bu ay kromozom sonuçlsrım çıkmş yarn alıcm basipse nasıl yol izlerz bilöyrm 😔