Akg Nihall23 hayır daha başlamadım Allah nasip ederse haftaya başlayacağım ama çevremde kullananların da tavsiyesi ile aldım
Akg htcedgn evet yataş juno yu diyorsun sen onun sanırım sünger yapısından dolayı ama kullanma süresi yine en fazla 4 aydır gerek yok yani o kadar paraya
htcedgn Akg aynen öyle juno 😊 şoktaki de iş görür dedi arkadaşım o yüzden onu aldım🌸 inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur🙏🏻🌸
minnie123 Nihall23 bana da gereksiz diyen olmuştu ama birçok arkadaşım gerekli olduğunu söylediler ve kendileri de kullanıyor, yarın bimden alıcam reflüyü
Mom092 Nihall23 bence alinmali canim reflusu olsun olmasin emzirip yatirdigin zman Allah korusun sut kacabiliyo 😣 bu yatak cok onemli bence ben alicamm👍🏻
Akg Zeleno ölçüleri net bilmiyorım ama şimdi baktım da boyu 3 karış eni de 2 karış sanırım 70×50 gibi birşey zaten standart oluyor bunlar dediğim gibi büyük bi reflü yatağı olmaz kullanım dönemi belli bir dönem çünkü
Zeleno Akg haklısınız ama nette bıraz arastırmıstım cokda azda olsa fark var ondan merak ettim tşk ederim 😊
Akg Zeleno bimdekine ölçü yazmamışlar baktım da katalog da. Benim bir karışım 24 cm de ona göre hesapladım 😂 ama ben 3 ay önce geleni almıştım bimden bu aynı mı bilmiyorum
Akg Zeleno onun ölçüleri de fena değil miş ya 65 cm de iyi 3 aya kadar anca o boya gelir ya da gelemez bile