kusadasi Merhaba 21.hafta gebesiyim bugün prenatoloji Dr na ayrıntli ultrason yaptırdık bebeğin kordonundaki damar 2 olması gerekirken 1 tanetmiş gelişimi yavaş olabilir dedi başka bir incelemeye yönlendirdi benzer bir durum yaşayan var mı sonuçları neoldu yardımcı olursanız çok sevinirim
Elif_gur12 kusadasi aynısını ben ilk çocugumda yaşadım biri tıkalı tamamen dediler zeytin, turşu, tuzu çok olan şeyleri ve hamur işlerini komple unut dedi dediklerini harfiyen uyguladım bebegim gelişti çok şükür sıkıntı olmadı 38. Haftada 3.150 gr doğdu
Zinnettt Aynısını bende yaşadım damarımın biri tıkalıydı 1 i açıktı ama çok şükür birşey olmadı şuna 40 haftam bitti 3650 bebeğimin kilosu sende bol bol protein al et suyu iç günde bir kere mutlaka muz ve çerez ye 🙏🙏
Cennetulmeva Hanımlar ayrıntılı ultrason ne oluyor acaba? Ben şuan 12haftalık gebeyim bilmiyorum malesef aydınlatırmısınız?
kusadasi Cennetulmeva tamamen branşı inceleme olan bir Dr tarafından 1 saat tek tek bebeğin tüm organlarının çapına kadar kontrol edildiği bir muayene 21. Haftada isteniyor